Noiembrie 2018
L M M J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Centrul de Informatică

Verifică profilele ECDL

 
 

Următoarele Cursuri

03Anunt Curs Querying Microsoft apr 17-low
04Anunt Curs ITIL MAI 2017-low

 

 

Certificare

Centrul de Informatică este implicat în activități de certificare de peste două decenii, perioadă în care au fost certificate peste 30.000 persoane, angajați de la companii private sau instituții publice, elevi și studenți sau persoane particulare.

 

Centrul de testare ECDL

Centru Acreditat ECDL

Centrul de Informatică este implicat în activități de training și certificare ECDL de peste un deceniu, perioadă în care au fost instruite și certificate peste 15.000 persoane, angajați de la instituții publice sau companii private, elevi și studenți sau persoane particulare. Printr-o muncă de promovare susținută, activitatea companiei a fost recunoscută în cadrul forumurilor anuale ECDL, ani la rând primind numeroase diplome care recunosc activitatea și rezultatele centrului nostru. Din anul 2003, centrul nostru a primit acreditarea de Centru Regional ECDL pe 5 județe ceea ce înseamnă auditarea, supervizarea examenelor și monitorizarea activității tuturor centrelor din zonă. De-a lungul anilor paleta de certificări ECDL disponibile în cadrul centrului nostru a fost constant îmbunătățită, în prezent existând și posibilitatea de susțiunere a certificărilor pentru  ECDL Avansat și ECDL Specialist.

Permisul European de conducere al computerului  este cel mai important şi cel mai răspândit standard de certificare şi atestă faptul că deţinătorul lui posedă cunoştinţe de bază despre Tehnologia Informaţiei (IT) spre a folosi un calculator personal şi aplicaţii de calcul obişnuite la un nivel mediu de competenţă. Creat de Consiliul European al Societăților Informatice Profesionale, ECDL este folosit și recunoscut în 150 de țări din întreaga lume. Permisul ECDL obținut în România este valabil în oricare din aceste țări. Sunt 13 milioane de persoane înregistrate în procesul de certificare ECDL la nivel mondial acum.

Valoarea certificării ECDL este confirmată de faptul că este un certificat conceput de profesioniștii în tehnologia informației, iar testările se fac sub supravegherea unor organizații profesionale naționale, după un standard european comun, acceptat și la nivel mondial.

Citește mai departe...

Centrul de testare Prometric

Prometric

Singurul centru de testare Prometric din nord-vestul țării, Centrul de Informatică este centrul autorizat încă din anul 1999. În cadrul centrului se pot susține examene de certificare în IT, certificări care atestă cunoștințele dobândite de un anumit candidat pe o anumită tehnologie. De la deschidere și până astăzi mii de specialiști au obținut o diplomă de certificare în cadrul centrului nostru. Acestea au o valoare tot mai mare pe piața muncii deoarece sunt recunoscute internațional. Examenele se susțin într-o sală special dedicată examenelor de certificare, sală ce îndeplinește toate condițiile cerute de Prometric. Sala este dotată cu echipamente hardware performante și soluții software de ultimă generație astfel încât examenele să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe...

Centrul de testare Pearson VUE

Procedura de înscriere la examen

Pentru programarea la examen vă rugăm să completați formularul de înscriere (il gasiti in chenarul galben din stanga) și să îl trimiteți la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Formularul se trimite cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de data dorită pentru susținere.

 

Vă rugăm să includeți pe formular următoarele informații:
- Examene Microsoft: trebuie să obțineți un MSID pe care să îl treceți pe formular;
- Examene SAP - trebuie să obțineți un S-User din portalul de SAP pe care să îl treceți pe formular;
- Examene VMware - trebuie să vă autorizați la VMware înainte de a trimite formularul de înscriere;
- Examene ITIL - trebuie să specificați pe formular localitatea în care v-ați născut și centrul de training unde ați urmat cursul (dacă nu ați urmat cursul trebuie să treceți self study).

Citește mai departe...

Centrul de Testare Certiport

CERTIFICĂRILE CERTIPORT

 
În cadrul Centrului nostru de Testare aveți posibilitatea de a vă înscrie și da examenele CERTIPORT. Certificați-vă și evidențiați-vă în rândul colegilor și al managerilor angajatori. Certificările Certiport demonstrează capacitatea dvs. de a implementa, concepe, îmbunătăți și opera tehnologii pentru roluri IT decisive. Certificările Microsoft oferă soluții tehnologice de ultimă oră, ajutând profesioniștii să reușească.

CERTIFICAREA IC3

Certificarea IC3 este compusă din 3 examene. Pentru a primi certificarea IC3 este necesară promovarea tuturor celor trei examene:

Fiecare examen se susține online și durează 50 de minute. Examenele pot fi promovate în orice ordine și în orice interval de timp. Rezultatele sunt afișate imediat după finalizarea examenului.

CERTIFICAREA Microsoft Office Specialist (MOS)


 Microsoft Office Specialist 

Noul mod de testare bazat pe proiect - MOS 2013, oferă o evaluare a abilităților și cunoștințelor de nivel înalt pentru industria de specialitate, în același timp oferind elevilor sau specialiștilor exerciții realiste de evaluare a înțelegerii pachetului Microsoft Office.

Acest lucru garantează că un utilizator certificat deține abilități demonstrate de stăpânire a proprietăților și funcționalităților Microsoft Office, pregătire necesară pentru oportunitățile de lucru la nivel academic sau cele de pe piața muncii.

Cu Certiport elevii au avantajul unei platforme unice de îndrumare, în 3 pași, spre certificarea MOS:

 • Învățare despre cum se utilizează Microsoft Office folosind materiale cu conținut bogat, inclusiv manuale, cursuri online și resurse video.
 • Practică utilizând unelte interactive de pregătire a examenelor și examene de test.
 • Certificare și validare a abilităților prin susținerea examenelor Certiport bazate pe performanță.

 

Pașii de specializare MOS

Nivele de specializare Microsoft Office Specialist

Certificare Microsoft Technology Associate (MTA)

Programul Microsoft Technology Associate (MTA), dezvoltat de experți Microsoft Learning și de instructori profesioniști, sprijină instituțiile educaționale în atingerea unui nivel de competență fundamental, necesar elevilor și studenților pentru a reuși în cariera IT.

Examenele MTA sunt împărțite în trei categorii: Developer (software), Database și IT Infrastructure (hardware). Fiecare examen este independent față de celelalte și conduce la obținerea certificării MTA. Mai jos puteți să vizualizați examenele disponibile pentru fiecare categorie. Faceți clic pe examen pentru a deschide un document PDF care detaliază obiectivele examenului respectiv. În plus un click pe iconița   se va deschide un fișier PDF cu ghidul pregătitor pentru examen iar la iconița de film   puteți parcurge gratuit, trainigul specializat Microsoft aferent examenului.

Examenele se susțin în limba engleză.

 

Developer pdf video

98-361 Software Development Fundamentals

98-375 HTML5 App Development Fundamentals

98-379 Software Testing Fundamentals

 

 

 

Database

 

 

98-364 Database Administration Fundamentals

 

 

 

IT Infrastructure

 

 

98-349 Windows Operating System Fundamentals

 

98-365 Windows Server Administration Fundamentals

98-366 Networking Fundamentals

98-367 Security Fundamentals

98-368 Mobility and Device Fundamentals

 

98-369 Cloud Fundamentals

 

 

Centrul de Testare Kryterion

CERTIFICĂRILE Kryterion

 
În cadrul Centrului nostru de Testare aveți posibilitatea de a vă înscrie și susține examenele Kryterion. Începând cu luna August 2016, Centrul de Informatică poate livra clienților examene Kryterion, unul din cele mai moderne forme de examinare de pe piață. Certificările Kryterion sunt soluția pentru a avansa la locul dumneavoastră de muncă, acestea oferă examene de ultimă oră, ajutând profesioniștii să reușească în carieră.

Centrul de Informatică este acum membru al rețelei internaționale de testare Kryterion. Ca membru, avem putem administra examene importante pentru certificări majore într-un spectru larg de industrii.

Kryterion Inc., subsidiară a Drake International, este lider în dezvoltarea și livrarea de teste, oferind soluții globale de testare pe piețele de certificare, licențiere și educație. Examenele sunt securizate în cloud datorat modelului tehnologic SaaS (Software as a Service) oferind candidaților o experiență de testare în premieră.

CERTIFICAREA AWS (Amazon web services)

Certifică-ți cunoștințele AWS

AWS Certifications  recunoaște specialiștii IT care dețin îndemânări și cunoștințe necesare pentru proiectarea, lansarea și operarea aplicațiilor și infrastructurii AWS. Află mai multe despre Certificarea AWS.

Pregătește-te pentru examen

AWS oferă resurse pentru a te ajuta să te pregătești pentru examen, incluzând ghiduri pentru examene, clase de curs, workshop-uri de pregătire pentru examen, laboratoare pentru fiecare, examene practice. Vezi partea de Resurse de Pregatire pentru Certificarea AWS

 

Înscrie-te pentru un Examen de Probă pentru a-ți testa cunoștințele. Examenele de probă includ o serie de întrebări demo livrate într-un mediu cu limită de timp. Loghează-te în Webassessor™ pentru a începe un Examen de Probă.

CERTIFICAREA Salesforce

Demonstrează expertiza Salesforce prin înscrierea în comunitatea Salesforce.com Certified Professionals!

Ai nevoie de mai multe informații despre examenele salesforce.com?
Învață despre examene, cerințe și subiecte acoperite în fiecare examen.

Vrei să te înscrii într-un curs de pregătire?
Vezi clasele oferite de Salesforce.com Training & Certification care te ajută în pregătirea pentru certificare.

Ai o întrebare?
Vizitează baza de informații pentru a găsi răspunsuri la întrebări obișnuite despre Programul de Cerificare Salesforce.com. Pentru ajutor suplimentar, deschide un caz cu echipa Salesforce.com Certification.

Înregistrează-te pentru un examen

Certificare gOOGLE

Programele de certificare Google for Work and Education sunt concepute pentru indivizi care vor să demonstreze competențe în lansarea, administrarea sau utilizarea uneltelor Google în cadrul afacerilor proprii sau în școli.

 

Pentru logarea și înregistrarea unui examen există 2 platforme:

 

 

    

CERTIFICAREA MAgento

Profesioniștii cu experiență în Magento își pot valida competențele prin dobândirea unei certificări Magento. Examenele de certificare Magento sunt orientate spre profesioniștii care doresc să se diferențieze de competiție cu ajutorul credențialelor fundamentale Magento.

listA cu examene magento care pot fi susținute la centrul Kryterion:
 MAGENTO CERTIFIED SOLUTION SPECIALIST

ABOUT THE EXAM

 • 66 întrebări cu mai multe opțiuni (60 punctate și 6 nepunctate).

 • 90 minute pentru finalizarea examenului.

 • Toate întrebările sunt valide pentru Magento Community Edition (1.8 & 1.9) și Magento Enterprise Edition (1.13 & 1.14).

 • Toate întrebările presupun starea de bază a instalărilor Magento native, excepție cînd sunt specificate în întrebări.

 • Nu se pot folosi materiale online sau fizice pe parcursul examenului.

 FRONT END DEVELOPER CERTIFICATION

ABOUT THE EXAM

 • 65 întrebări cu mai multe opțiuni.

 • 90 minute pentru finalizarea examenului.

 • Fiecare întrebare din examen testează o competență aplicabilă atât Community Edition v.1.9 cît și Enterprise Edition v.1.14.

 • Nu se pot folosi materiale online sau fizice pe parcursul examenului.

 CERTIFIED DEVELOPER AND DEVELOPER PLUS

ABOUT THE EXAM

DEVELOPER
 • 72 întrebări cu mai multe opțiuni (70 punctate, 2 nepunctate).

 • 90 minute pentru finalizarea examenului.

 • Bazat pe Magento Community Edition 1.9

DEVELOPER PLUS
 • 87 întrebări cu mai multe opțiuni (85 punctate, 2 nepunctate)

 • 120 minute pentru finalizarea examenului.

 • Bazat pe Magento Community Edition 1.9 și Magento Enterprise Edition 1.14

 
Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte