Noiembrie 2018
L M M J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

În perioada octombrie 2011 – martie 2012 am avut ocazia să colaborez cu Centrul de Informatică în cadrul proiectului complex de outplacement denumit Bridge, odată cu relocarea operațiunilor Nokia din România.

Pe lângă calitatea programului de formare și posibilitatea de oferi certificate profesionale beneficiarilor, am apreciat în mod deosebit capacitatea de a aplica programul pentru câteva sute de beneficiari, în condițiile în care și din punct de vedere logistic efortul a fost considerabil.

Centrul de Informatică a reușit să ofere soluții flexibile astfel încât cei care au optat pentru programul de certificare informatic să aibă condițiile optime pentru o certificare, în adevaratul sens al cuvântului, profesionist.

Calitativ, rapid și flexibil - pe scurt un serviciu de calitate!

Liviu Vancea

Responsabil Formare Michelin Zalau
Industrial Operations Director
Saint Gobain Products Romania

Bridge Leader și HR Development Manager
Nokia România (martie 2012)

 

Despre noi

Centrul de Informatică este o companie cu o tradiție de peste 20 ani pe piața IT&C. Având sediul în Cluj Napoca, compania s-a remarcat ca principal furnizor de servicii de instruire și certificare în domeniu IT&C dar și furnizor de soluții software destinate firmelor private și instituțiilor publice.

 

Profilul companiei

Furnizor de servicii de instruire și certificare cu o tradiție de peste 20 de ani, compania noastră, parte a grupului BRINEL, oferă soluții pentru dezvoltarea profesională prin dobândirea de competențe noi în domeniul IT&C și nu numai dar și prin certificarea și recunoașterea competențelor deja acumulate. În domeniu dezvoltării și implementării de soluții software, ne-am facut cunoscuți pe piața locală și regională prin dezvoltarea propriei soluții ERP destinate mediului economic dar și instituțiilor publice.

Citește mai departe...

Parteneriate și certificări

Din dorința de a furniza servicii de calitate și actualitate, în pas cu cerințele actuale ale pieței, unul dintre obiectivele companiei noastre a fost acela de a stabili parteneriate și colaborări cu companii de renume pe plan național și mondial pentru a putea asigura clieților săi serviciile de care au nevoie utilizând tehnologii de ultimă generație.

Citește mai departe...

Misiune și valori

Formarea și perfecționarea oamenilor este o cerință de bază a societății de azi. Într-o lume în continuă schimbare în care dezvoltarea tehnologiei este exponențială, cunoștințele noastre se perimează foarte rapid. Pregătirea profesională continuă trebuie să reprezinte o prioritate atât pentru companii cât și pentru oamenii de rând, numai așa putându-se asigura dezvoltarea unei societăți competitive și performante.

Citește mai departe...

Proiecte

Datorită rolului important pe care îl are formarea profesională în societate și cu ajutorul Fondurilor Structurale puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, compania noastră a reușit să implementeze și să participe cu succes la multiple proiecte care au avut ca și obiective dezvoltarea capitalului uman; creșterea competitivității și adaptabilității forței de muncă; facilitarea inserției sau reinserției pe piața muncii a tinerilor, șomerilor de lungă durată precum și a persoanelor inactive; adaptarea la cerințele pieței muncii moderne; creşterea motivaţiei pentru căutarea sau păstrarea unui loc de muncă; îmbunătățirea calității resurselor umane în zonele rurale; facilitarea accesului la educație și pe piața muncii a grupurilor vulnerabile.

Citește mai departe...

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte