Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

În luna aprilie 2015 Spitalul de Copii Cluj a trimis mai multe persoane la cursurile Microsoft Installing and Configuring Windows Server® 2012 și Administering Windows Server® 2012, organizate de Centrul de Training CIM (Brinel).

Cursurile au fost ținute de Dl Pop Kun Dorel, Microsoft Certified Trainer. În urma cursurilor, cursanții au dobândit toate cunoștințele necesare instalării și administrării unui Windows Server 2012.

În timpul cursurilor au fost parcurse toate modulele și laboratoarele prezentate inițial în program. Trainerul s-a evidențiat printr-o bună pregătire, atât teoretică cât și practică, rezolvând și explicând toate problemele ridicate în timpul cursului. Explicațiile au fost clare și ușor de înțeles. Laboratoarele ne-au ajutat să instalăm și configurăm practic un Windows Server, lucru care a ajutat foarte mult la înțelegerea produsului.

Recomand pe viitor Centrul de Informatică ca Centru de Training Microsoft.

ING. Stanciu Ioan

Șef Serviciu Informatică

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca (aprilie 2015)
 

Misiune și valori

Formarea și perfecționarea oamenilor este o cerință de bază a societății de azi. Într-o lume în continuă schimbare în care dezvoltarea tehnologiei este exponențială, cunoștințele noastre se perimează foarte rapid. Pregătirea profesională continuă trebuie să reprezinte o prioritate atât pentru companii cât și pentru oamenii de rând, numai așa putându-se asigura dezvoltarea unei societăți competitive și performante.

Misiunea noastră

Dorim să devenim un partener de încredere pe termen lung pentru toți clienții noștri, oferind o gamă variată de servicii de instruire și certificare precum și soluții software la standarde ridicate și costuri adecvate. Soluțiile noastre sunt croite și adaptate cerințelor dumneavoastră astfel încăt să asigure satisfacție și o bună dezvoltare a afacerii.

Obiectivul nostru este acela de a deveni cel mai competitiv și perfomant furnizor de servicii de instruire și certificare în regiunea de Nord-Vest a tării. Dezvoltarea profesională prin dobândirea de noi competențe în domeniu IT&C și nu numai, conduce spre consolidarea capacității angajatului de a face față unei societăți în continuă schimbare. Acest fapt ne determină să furnizăm cele mai noi și moderne servicii de instruire utilizând echipamente și tehnologii de ultimă generație. Prin certificarea competențelor nu se asigură numai capacitatea de a aplica, combina și transfera cunoștințele și deprinderile dobândite ci și o recunoaștere a valorii omului.

Valorile noastre

Valorile unei firme și modul prin care acestea sunt promovate reprezintă cheia unei afaceri de succes. Ele reflectă credințele care stau la baza misiunii noastre.

În definirea valorilor companiei ne-am concentrat pe:

CALITATE
Calitatea superioară a serviciilor și produselor oferite de firma noastră constituie criteriul de bază pentru obținerea satisfacției clienților noștri.
PERFORMANȚĂ
În tot ceea ce facem încercăm să atingem cel mai înalt nivel. Pentru a obține performanță e nevoie de idei creative, atitudine vizionară, determinare în muncă și adaptabilitate și grijă față de clienți.
COMPETENȚĂ
Pe o piață în continuă dezvoltare, echipa noastră caută să furnizeze cele mai noi și competente soluții și produse, astfel încât să satisfacem nevoile clienților noștri.

 

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte