Ianuarie 2018
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Centrul de Informatică

Calendarul Cursurilor

Consultă calendarul pe anul 2017

Calendar cursuri

sau descarcă oferta în format PDF

Oferta cursuri PDF

Înscriere Cursuri

Pentru înscrieri vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Formularul se trimite pe adresa: learning@cim.brinel.ro

Descarcă formular

 

Următoarele Cursuri

03Anunt Curs Querying Microsoft apr 17-low
04Anunt Curs ITIL MAI 2017-low

 

Clienții noștri

În perioada octombrie 2011 – martie 2012 am avut ocazia să colaborez cu Centrul de Informatică în cadrul proiectului complex de outplacement denumit Bridge, odată cu relocarea operațiunilor Nokia din România.

Pe lângă calitatea programului de formare și posibilitatea de oferi certificate profesionale beneficiarilor, am apreciat în mod deosebit capacitatea de a aplica programul pentru câteva sute de beneficiari, în condițiile în care și din punct de vedere logistic efortul a fost considerabil.

Centrul de Informatică a reușit să ofere soluții flexibile astfel încât cei care au optat pentru programul de certificare informatic să aibă condițiile optime pentru o certificare, în adevaratul sens al cuvântului, profesionist.

Calitativ, rapid și flexibil - pe scurt un serviciu de calitate!

Liviu Vancea

Responsabil Formare Michelin Zalau
Industrial Operations Director
Saint Gobain Products Romania

Bridge Leader și HR Development Manager
Nokia România (martie 2012)

 

Cursuri Microsoft

Singurul centru de training din partea de Nord-Vest a țării, centrul nostru de training se diferențiază prin specialiștii pe care-i are. Instructorii autorizați Microsoft (MCT) din cadrul firmei au pe lângă experiența de trainer și o vastă practică "real life" obținută din activitatea de consultanță, implementare și mentenanță a soluțiilor informatice și au capacitatea de a înțelege și de a raspunde preocupărilor și problemelor încă nerezolvate pe care le pot avea cursanții.

Instructorii autorizați Microsoft (MCT) din cadrul Centrului de Informatică au acces permanent la întreaga gamă de produse Microsoft și acces special la cele mai noi informații tehnologice.

Laboratoarele sunt dotate conform unor cerințe stricte, cu echipamente care corespund pe deplin standardului impus de Microsoft. Cunoștințele sunt transmise atât teoretic cât și practic, studenții învață instalând, configurând sau programând individual. Activitatea de instruire este interactivă și coordonată de trainer. Cursurile se desfașoară în clase cu un numar de 10-15 persoane.

Materialele didactice (Microsoft Official Curricullum - MOC) sunt elaborate de proiectanții de aplicații și inginerii de suport de la Microsoft. Acestea sunt cele mai bune și complete resurse pentru instruirea în produse și tehnologii Microsoft. Majoritatea cursurilor sunt urmate de examene de certificare pentru pregătirea cărora este recomandat să urmați în prealabil cursurile corespunzătoare.

Indiferent de direcția dumneavoastră profesională, dacă doriți să învățați noțiuni de bază sau avansate în  .NET, SQL Server, Windows Desktop, Windows Server, Exchange Server, Virtualizare, System Center, aveți acces la cursuri detaliate și concentrate, cursuri care vă economisesc timp și efort pentru a stăpâni cele mai noi tehnologii Microsoft. Cariere de succes în industria IT s-au clădit în aceste săli de clasă, unde puteți învăța în ritm accelerat cele mai noi tehnologii, predate de instructori experimentați.

Toate acestea garantează cunoștințele aprofundate pe care le veți avea în urma frecventării cursurilor și succesul unei cariere ca profesionist IT.

Căutați un program de instruire de calitate? Acum l-ați găsit.

Indiferent dacă vă pregătiți pentru certificările MCSE, doriți să vă consolidați imaginea profesională sau să începeți o carieră nouă în domeniul tehnologiei, partenerii Microsoft Learning Partners vă pot oferi programul de instruire dorit. Partenerii Learning Partners oferă soluții de instruire cu ajutorul produselor Official Microsoft Learning Products prezentate de Microsoft Certified Trainers.

Toate aceste avantaje sunt susținute de două elemente esențiale suplimentare:

  1. Standardul calității evaluat de Microsoft
  2. Garanția satisfacției clienților

Certificarea Microsoft o cale clară către succes

Programul de instruire și certificare Microsoft este extrem de simplu și direct și vă ajută să obțineți abilitățile tehnologice de care aveți nevoie pentru a reuși pe plan profesional.

Printre clienȚii noȘtrii se numĂrĂ:

Emerson, Hirschmann Automotive, Terapia, IT EcoServ, Endava, Albalact, Cora Trade Center, Hendrickson, Teletrans, Zollner Electronic, Steelcase, Quantic Lab, EuroScript, Nspyre, Arobs TRansilvania Software, Bitdefender, Qsoft, Spitalul de Copii Cluj, Spitalul Municipal Sibiu, PGS Sofa & Co, Imprezzio, Pharmec Software, Sumitomo Electric Wiring Systems, IQuest group, Softvision, Transavia, Saint Gobain, Infolead, Beck et el Services, Electrica Cluj, Betfair Romania, Garmin Cluj, Cemacon, Terpena, Eckerle Gruppe, Accesa, Energobit, Bordenetze, Ambo Consulting, Azomures, Romgaz, Lappinsulators, MMMautoparts, Remat Invest, Masterplast, Tehnofavorit, Kromberg & Schubert, Nokia, Banca Carpatica, etc

 

Traineri:

Pop Kun Dorel - Cursuri de infrastuctură: Windows Server, Exchange Server, Sharepoint, System Center, Virtualizare, Office 365

Călin Oprea - Cursuri de SQL Server Queriyng, Administering SQL Server Database, Advanced SQL, Performance tuning

Călin Potra - Microsoft Office, Excel avansat, Power Point avansat.

Androniu Lengyel - Microsoft Access - Avansat

Adrian Stoian - Cursuri de infrastuctură - Windows Server, System Center, Virtualizare, Sharepoint, Powershell

Lucian Simulei - ITIL Foundation

Călin Grigore - Microsoft Project

Ovidiu Stan - Java Basic, Android Development

Ce parere au clientii nostrii despre cursurile Microsoft?

Bitdefender - Curs Installing Windows Server 2012

Hendrickson - Curs Administrare Windows Server 2012

Spitatlul de copii Cluj - Curs Windows Server 2012

Tereos Romania - Curs Microsoft Excel avansat

RSC Consulting - Curs Microsoft Project

IQuest Technologies - Curs SQL Server

ZES Zollner Electronic - Curs Windows Server 2012

Salile de curs

Sala noastră de curs este dotată cu laptopuri performante, echipamente care corespund pe deplin standardului impus de Microsoft. Datorită configurației lor, mașinile virtuale rulează foarte rapid asigurând o bună desfășurare a laboratoarelor:

 

SALA 31 - 15 LOCURI 

 

Laptopuri HP Probook (procesor i7, Memorie 8-16GB RAM, HDD, SSD), Monitoare LG 22", videoproiector, multifuncțional, aer condiționat. Această sală este destinată cursurilor Microsoft pentru specialiștii IT, bazate în special pe technologii server ce rulează cu mașini virtuale.
Laptopuri HP Probook / Pavilion (procesor i3/i5, 4 GB RAM, HDD).

  

 
Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte