O nouă interfaţă on-line pentru clienţi şi parteneri

Centrul de Informatică lansează începând cu 1 Decembrie 2013 website-ul www.centruldeinformatica.ro, într-un format interactiv, uşor accesibil şi prietenos.

Noua interfaţă se prezintă într-un format actualizat cu secţiuni şi servicii nou introduse pentru o navigare mai uşoară, o informare completă şi un grad mai ridicat de interactivitate cu utilizatorii.

Într-o industrie efervescentă cum este cea de IT&C, ne dorim să devenim un centru de valoare în formarea şi reconversia profesională. Parteneriatele strategice cu Microsoft (Silver Partner -Learning Solution), ECDL (Permisul European de Conducere a Calculatorului), Prometric (Centru de Testare Autorizat Prometric), Pearson VUE (Centru de Testare Autorizat Pearson VUE), ATC Android (Android Advanced Training Consultants), ANC (CNFPA) (Autoritatea Națională pentru Calificări) dar şi instruirea şi certificarea a peste 30.000 de persoane în decursul celor 20 de ani de activitate, ne recomandă cu încredere.

Continuă să înveţi! este sloganul sub care, prin activitatea noastră, vom fi mai aproape de toţi cei care îşi doresc mai mult de la carieră.

Cele trei direcţii: ÎNVAŢĂ, CERTIFICĂ, UTILIZEAZĂ reprezintă liniile strategice pe care dorim să excelăm în relația cu clienţii și partenerii noștri.

Alături de noi arhitectura carierei tale poate arăta diferit!

Echipa Centrului de Informatică Cluj

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte